25 Ocak 2016 Pazartesi

EVOLUTION SONIXS TR-6 ŞİMDİ 2 ÇEMBER DİSPENSERİ İLE…

Kullanım Kolaylığı ve Üretimin Devamlılığını Arttırma…


2 çember dispenserli çemberleme makinası ile rulolardan biri bittiğinde ikinci rulo otomatik olarak devreye girmekte ve çember makinasının çalışmasında duraklama olmadan devamlılık sağlanmaktadır. Operatör, uygun zamanında,  çemberleme makinesi çalışırken boş ruloyu değiştirerek, işletmenin üretim verimliliğinin en yüksek seviyesinde kalmasına yardımcı olur.



Mosca çemberleme makineleri tam otomatik üretim hattına entegre edilebilineceği gibi, hat dışında da kullanılabilinir. Mosca çemberleme makinalarına uzaktan erişim ile hızlı teknik servis verilerek, olabilecek arızaların en kısa sürede çözümlenmesi de mümkündür.
Pakmak Ambalaj, Alman menşeili Mosca Çemberleme Makinalarının yanısıra İtalyan Robopac Streçleme Makinaları, Koli Hazırlama ve Bantlama Makinaları, Shrinkleme Makinaları, Robopac Sistemi Tam Otomatik Streçleme Makinaları ve Itatools Akülü ve Havalı Çemberleme Makinaları üreticilerinin Türkiye Tek Temsilcisidir. Teknik Servis e vermiş olduğu önemle ön plana çıkan Pakmak Ambalaj, yurtdışında ve ülkemizde eğitilmiş teknik kadrosu ile İstanbul ve İzmir den tüm Türkiye ye hizmet vermektedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder